Contact us

My Cart
0.00
Blog Masonry 01
Χούμους από κόκκινες φακές

ΥΛΙΚΑ 480 ml νερό 200 γρ. κόκκινες φακές 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ταχίνι 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 2 σκ. σκόρδο 1 λεμόνι, το χυμό του Πιπέρι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1.Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε μέσα το νερό και το αφήνουμε να φτάσει στο σημείο βρασμού. Μόλις αυτό γίνει προσθέτουμε…

Μπιφτέκια οσπρίων

Υλικά 4 φλιτζάνια βρασμένα ρεβίθια, φασόλια και φακές ανάμεικτα ή ένα από αυτά 2 μέτριες πατάτες βρασμένες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3 μεγάλες φέτες μπαγιάτικο ψωμί 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 1 αυγό ½ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό 3-4 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίστε τις πατάτες και ψιλοκόψτε τις. Πολτοποιήστε στο πολυμίξερ τα…

Ρεβίθια σούπα!

Υλικά 500 γρ. ρεβίθια 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Φρέσκο πιπέρι Αλάτι 1 κουτ.σούπας Ρίγανη 1 λεμόνι (τον χυμό του) Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ μέσα σε νερό. Την επόμενη μέρα τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με πολύ νερό να βράσουν για 10 λεπτά. . Σουρώνουμε και ξεπλένουμε την κατσαρόλα , θέλουμε να…

Φασολάδα παραδοσιακή ( με λίγα υλικά)

Υλικά Φασόλια μέτρια ή φασόλια μπαρμπούνια ή φασόλια πλακέ eatbeans ( εγώ για 3 άτομα έβαλα μισή κούπα φασόλια) 2 καρότα 1 κρεμμύδι 2 κόκκινες πιπεριές σάλτσα ντομάτας αλάτι-πιπέρι όσο θέλει ο καθένας Διαδικασία   Μουλιάζουμε τα φασόλια από το βράδυ ή από νωρίς το πρωί !! Βράζουμε τα φασόλια 10 λεπτά και αλλάζουμε το…

Φαβοκεφτέδες φούρνου!

Υλικά! 300 γρ φάβα βρασμένη και πολτοποιημένη 50 γρ ελαιόλαδο 1 καρότο, τριμμένο 1 κρεμμύδι, τριμμένο 90γρ αλεύρι καλαμποκιού 40γρ βρόμη άνηθος αλάτι πιπέρι Διαδικασία   Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Πλάθουμε τους φαβοκεφτέδες. Ψήνουμε για 20 λεπτά και…

Μπιφτέκια με μαύρους γίγαντες!!

Υλικά ( για 8 μικρά μπιφτέκια) 1 Κούπα μαύρους γίγαντες 2 κολοκυθάκια μεγάλα 1 κόκκινη πιπεριά 1 κρεμμύδι 1 κούπα βρόμη 1 αυγό αλάτι πιπέρι Διαδικασία Μουλιάζουμε τα φασόλια από βραδύς ή για 6 ώρες! Βράζουμε τους γίγαντες 30λεπτά με λίγο λαδάκι(προσοχή: στο πρώτο 10λεπτο αλλάζουμε το πρώτο νερό.) Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι με…

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare