Contact us

My Cart
0.00
About Us

Η ιστορία μας

Η εταιρεία eatbeans είναι μία οικογενειακή επιχείρηση της οποίας τα προϊόντα τα τελευταία χρόνια κάνουν το γύρο του κόσμου.
Τα προϊόντα είναι είτε δική μας παραγωγής, είτε από συνεργάτες μας που με κατάλληλη φροντίδα φτάνουν στις κουζίνες όλης της Ελλάδος και του εξωτερικού! Ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ο γεωπόνος Βασίλης Νασιόπουλος ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη γενιά της επιχείρησης και με αγάπη και μεράκι συνεχίζει την ενασχόληση του με την παραγωγή οσπρίων όπως την έμαθε από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Νασιόπουλο.
Μαζί με την σύζυγο του Ιωάννα Αποστολίδου φροντίζουν καθημερινά για όλα τα προϊόντα από την διαδικασία παραγωγής μέχρι τη στιγμή που θα φτάσουν στην πόρτα σας.
Ο σοφός λαός δεν λέει τυχαία ότι «φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι» στην περίπτωση των EATBEANS η παροιμία ισχύει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα όσπρια και κυρίως τα φασόλια και τα καρύδια συλλέγονται από την οικογένεια μας με ιδιαίτερη φροντίδα και υπομονή και περνάνε από πολύ προσεκτική διαλογή για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη μοναδική τους γεύση.
Αποφασίσαμε να μείνουμε στον τόπο μας και να επενδύσουμε σ’ αυτόν. Και σε μια πόλη όπως η Καστοριά, τι καλύτερο από την ενασχόληση με την παράδοση και τα τοπικά προϊόντα.
Η μέρα μας ξεκινάει από νωρίς. Ο Βασίλης ασχολείται με την παραγωγή και την επίβλεψη όλης της διαδικασίας ενώ η Ιωάννα βρίσκεται καθημερινά στο κατάστημα έχοντας αναλάβει την προώθηση και άριστη παράδοση των προϊόντων.